Ένα αδιανόητο συμβάν καταγράφηκε  σε βρεφονηπιακό σταθμο στον Χολαργό στην Αθήνα, όταν παιδαγωγοί έδωσαν λάθος παιδί, μόλις 19 μηνών μωρό, σε παππού. Ο παππούς, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε δεν φορούσε τα γυαλιά του, το πήρε, το έβαλε στο αυτοκίνητό του κανονικά, το πήγε σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω όταν κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για το δικό τους παιδί.

Στον βρεφονηπιακό σταθμό μετέβη και ο πατέρας του παιδιού το οποίο δόθηκε στη λάθος οικογένεια κι όταν δεν βρήκε εκεί το παιδί του διαμαρτυρήθηκε σε έντονο τόνο. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα οι νηπιαγωγοί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κάτω των 2 ετών όπως και ο παππούς για τις δικές του ευθύνες.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.