Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό των δραστών που σχετίζονται με την κλοπή πέραν των 115 χιλιάδων σφαιρών από εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε σε ανώγεια εγκαταλελειμμένη κατοικία που χρησιμοποιείται από άστεγους ένα κουτί με άλλες χίλιες σφαίρες, της ίδιας μάρκας με αυτές που είχαν κλαπεί στη Λεμεσό.

Τα ανευρεθέντα τεκμήρια παραλήφθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για επιστημονικές εξετάσεις.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.