Η ευθύνη για τις αποκοπές δρόμων ανήκουν στην Αστυνομία, εάν και εφόσον δοθούν οδηγίες να γίνουν αποκοπές, από το συντονιστικό κέντρο για τις Πυρκαγιές, ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης.

Αναφερόμενος σε ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο ζεύγους που κατοικούσε στην Συλίκου ,ο κ. Αρναούτης είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική διερεύνηση και έχουν ληφθεί 65 καταθέσεις.

Ο δρόμος Άλασσας-Τριμίκληνης ήταν αποκομμένος από την Άλασσα, εξήγησε ο κύριος Αρναούτης, ενώ από την άλλη πλευρά του δρόμου, ένα περιπολικό ξεκίνησε από την Συλίκου για να αποκόψει τον δρόμο. Το σημείο αποκοπής του δρόμου όπως εξήγησε, μεταφέρθηκε 1500 μέτρα πιο πάνω λόγω της έκτασης της φωτιάς.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, είπε ότι υπήρχαν πυκνοί καπνοί καθώς και μαρτυρία από γυναίκα οδηγό ότι τραυματίστηκε απλώς επειδή είχε ανοικτό το παράθυρο της.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.