Πολίτης εντόπισε στις 3:30 χθες το απόγευμα, στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας, ανθρώπινο μέλος εντός ενός παπουτσιού, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Ο πολίτης παρέλαβε το ανθρώπινο μέλος και το μετέφερε σε σακούλι στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας γύρω στις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια υπέδειξε στην Αστυνομία το ακριβές σημείο εντοπισμού του.

Ενημερώθηκαν ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος και αναμένεται σήμερα να διεξαχθούν έρευνες στην περιοχή δια ξηρός και θαλάσσης για εντοπισμό και άλλων στοιχείων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.