Περιστατικό επίθεσης με σκοπό τη ληστεία σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Γερμασόγεια, όπου γύρω στις 10 το βράδυ ζεύγος, ηλικίας 61 ετών, αντιλήφθηκε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του.

Στην προσπάθεια επαναφοράς της ηλεκτροδότησης, ο άντρας μετέβη στο εξωτερικό της οικίας προκειμένου να ανεβάσει τον διακόπτη και τότε τρία άγνωστα πρόσωπα με κουκούλες του έριξαν σπρέι και τον χτύπησαν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ακολούθως βγήκε έξω και η γυναίκα, η οποία επίσης δέχθηκε χτυπήματα από τα άγνωστα πρόσωπα, τα οποία έγιναν αντιληπτά από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που διερευνά το περιστατικό, η υγεία τους ζεύγους δεν εμπνέει ανησυχία.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.