Τις συνθήκες σοβαρού τραυματισμού 50χρονου στην Ορόκλινη, διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας. Αργά χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για το τραυματισμένο πρόσωπο κι έσπευσαν στον χώρο αστυνομικοί.

Εντόπισαν τον 50χρονο τραυματισμένο και διευθέτησαν την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν θλαστικά τραύματα στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στον βραχίονα. Ο 50χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες τραυματισμού του.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Οι έρευνες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σήμερα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.