*Φωτογραφία αρχείου

Φωτιά ξέσπασε σε κατοικία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο ένοικος της, 52 ετών, απουσίαζε από το σπίτι.

Η φωτιά που κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται να ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκλήθηκε τυχαία.

Φωτιά και σε όχημα τα ξημερώματα

Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο ενώ αυτό βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό, στις 4.10 τα ξημερώματα.

Από τη φωτιά, την οποία κατέσβησαν μελη της Πυροσβεστικής, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.