Δεν αποκλείει την αύξηση των σημείων δειγματοληψίας για τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα στην κοινότητα, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χαζτηπαντέλα, ωστόσο όπως είπε οι όποιες αποφάσεις θα ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που θα έχει την Τετάρτη, με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι, ο κ. Χατζηπαντέλα, υπενθίμησε πως το προηγούμενο διάστημα το Υπουργείο Υγείας είχε δεχθεί κριτική για την καθημερινή σπατάλη χρημάτων, για τη διενέργεια rapid test, προσθέτοντας πως θεώρησε πως αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν ορθό να γίνεται μεγάλος αριθμός δειγματοληπτικών ελέγχων.

Πρόσθεσε πως, την Τετάρτη στη σύσκεψη που θα είχε με τα μέλη της ΣΕΕ, η αύξηση των σημείων δειγματοληψίας είναι κάτι που θα τεθεί στο τραπέζι και εάν οι ειδικοί θεωρούν πως θα πρέπει να προστεθούν περισσότερα σημεία, αυτό θα γίνει.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.