Διαστάσεις λαμβάνει η κομπίνα απόσπασης χρημάτων από ανυποψίαστους πολίτες στη Λεμεσό.

37 νέες υποθέσεις, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον 41χρονης και 30χρονης, που τελούν υπό κράτηση για υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις .

Οι δύο γυναίκες καταγγέλθηκαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου από δεκάδες πολίτες ότι τους εξαπάτησαν αποσπώντας χρηματικά ποσά μερικών χιλιάδων υποσχόμενες πως θα κάνουν όλες τις απαραίτητες αιτήσεις για τα κρατικά σχέδια Αναζωογόνησης των Ορεινών Περιοχών καθώς και για ενεργειακή αναβάθμιση των υποστατικών τους.

Σήμερα οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής τους για άλλες οκτώ ημέρες.

Με τις νέες υποθέσεις που εντοπίστηκαν, ο συνολικός αριθμός των υποθέσεων, που διερευνώνται εναντίον τους ανήλθε στις 49.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.