Οι αρχές του Ιράν κατέσχεσαν ένα πλοίο που μετέφερε 106.500 λίτρα λαθραίων καυσίμων και συνέλαβαν το εννεαμελές πλήρωμά του, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Tasnim.

“Βάσει των εντολών του εισαγγελέα της Κεσμ, οι αξιωματικοί της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού αφού εντόπισαν ένα πλοίο που μετέφερε 106.500 λίτρα λαθραίων καυσίμων άρχισαν τη διαδικασία της κατάσχεσής του”, επισήμανε ο επικεφαλής της δικαστικής υπηρεσίας της επαρχίας Χορμοζγκάν.

Το Ιράν, όπου οι τιμές των καυσίμων είναι μεταξύ των χαμηλότερων παγκοσμίως εξαιτίας των μεγάλων κρατικών επιδοτήσεων και της υποτίμησης του νομίσματος της χώρας, είναι αντιμέτωπο με λαθρεμπόριο καυσίμων προς τις γειτονικές του χώρες μέσω ξηράς και μέσω θαλάσσης προς τις χώρες του Κόλπου.

Αρκετά πλοία έχουν συλληφθεί τους τελευταίους μήνες επειδή προσπάθησαν να εξαγάγουν λαθραία καύσιμα από το Ιράν σε χώρες του Κόλπου.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.