Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας κλοπής καταλύτη από όχημα και της πρόκλησης ζημιάς.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε σημείο στην Γερμασόγεια, δύο άντρες ηλικίας 28 και 33 ετών, να βρίσκονται δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που ήταν ανυψωμένο με κρίκο, ενώ κάτω από το όχημα, βρισκόταν τρίτος άντρας, ηλικίας 23 ετών, που είχε μαζί του ένα εργαλείο κοπής και άλλα σύνεργα.

Από τις έρευνες στις κατοικίες των δύο από τους τρεις υπόπτους, ανευρέθηκαν τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, που διερευνάται εάν έχουν κλαπεί από οχήματα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.