«Ο ηλιοφόρος Ιούλιος» της Λένας Παππά, «οι υπέροχες νύχτες του Ιουλίου με τα μαντολίνα των τζιτζικιών και των γρύλων» του Γιάννη Ρίτσου, «τότε που στη θάλασσα των αμπελιών μελώναν τα σταφύλια», όπως θα γράψει ο Κώστας Βάρναλης ή όταν «τον Ιούλιο κάποτε μισανοίξανε τα μεγάλα μάτια της μες στα σπλάχνα μου», όπως θα θυμάται για πάντα ο Οδυσσέας Ελύτης.

Ο Ιούλιος είναι μήνας αγαπημένος. Έχει ακόμα μεγάλες μέρες, έχει γαλάζιες θάλασσες, ανοιχτούς ορίζοντες και υποσχέσεις για μιαν άλλη ζωή.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ειρήνη Λαλάκη

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.