Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πάφο, με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Βίκτωρα Παρασκευόπουλο, από την Ελλάδα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, στην λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος, στην κατεύθυνση προς το λιμανάκι της Πάφου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, στην κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα της σύγκρουσης, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να προσπάθησε να στρίψει δεξιά προς την οδό Νιόβης.

Μετά τη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 25χρονου εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη, στην κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

Ο 25χρονος μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 45χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία κρατήθηκε για παρακολούθηση, αφού τραυματίστηκε ελαφρά κατά την τροχαία σύγκρουση.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 30χρονου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Τροχαίας Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση.