Συνεχίζει να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ηλικίες άνω των 80 για εμβολιασμό, πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι αναμενόταν, όπως δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6, η Aναπληρώτρια διευθύντρια των Ιατρικών υπηρεσιών, Όλγα Καλακούτα.

Η κ. Καλακούτα ανέφερε πως υπήρξαν προκλήσεις στη λειτουργία λογισμικού, ωστόσο έχει πλέον προσαρμοστεί, ώστε να είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείται από ενδιαφερόμενους.

Η Aναπληρώτρια διευθύντρια των Ιατρικών υπηρεσιών είπε ακόμη πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα ραντεβού σε όλες τις επαρχίες για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια, εκτιμάται πως το δεύτερο 15νθήμερο Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί για τις ηλικίες κάτω των 80 και 75, που αριθμούν γύρω στις 33 χιλιάδες.

Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 15 χιλιάδες 322 άτομα, κάποιοι εκ των οποίων έχουν λάβει και τη 2η δόση.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.