Το Κανάλι 6 και τα πολυκαταστήματα Public δίνουν την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του σπουδαίου σκηνοθέτη Woody Allen, με τίτλο “Σχετικά με το τίποτα”.

Το βιβλίο του Woody Allen, με τίτλο «Σχετικά με το τίποτα», αποτελεί μια απολαυστική και αφοπλιστική αυτοβιογραφία η οποία αναμένεται να συναρπάσει το αναγνωστικό κοινό.

• Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 29 Ιανουαρίου, με τους τυχερούς νικητές να ανακοινώνονται την ίδια μέρα.
• Λάβετε μέρος στην κλήρωση στέλνοντας μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη Public (χρέωση 40 σεντς ανά μήνυμα).

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει, αν του ζητηθεί, στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από τα πολυκαταστήματα Public και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το Public και/ή το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας των πολυκαταστημάτων Public ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.