Στην δημιουργία αθλητικού μουσείου στην κοινότητα του Αγίου Αμβροσίου Λεμεσού θα προχωρήσει η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών.

Το Μουσείο, πέραν από εκθέματα των Olympians της Κύπρου, θα φιλοξενεί εκθέματα Ηρώων – Αθλητών του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α αλλά και εκθέματα της πρώτης Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ποδοσφαίρου της χώρας μας, η οποία αγωνίστηκε το 1960 με την Εθνική Ομάδα του Ισραήλ.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η ΚΕΣΟΑ καλεί όλους ανεξαίρετα τους Κύπριους Olympians να ανταποκριθούν και να παραχωρήσουν, μεταφέρουν ή αποστείλουν το όποιο υλικό από την ενεργό δράση τους, φωτογραφίες ή/και αντικείμενα, τα οποία θα ήθελαν να μοιραστούν με τον κόσμο και να αποτελέσουν εκθέματα στο Μουσείο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.