Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τα αίτια του θανάτου του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, που εντοπίστηκε το πρωί νεκρός εντός της κοίτης ποταμού Κούρη, σε περιοχή μεταξύ Αγίου Γεωργίου Συλίκου και Μοναγρίου στην επαρχία Λεμεσού, ο οποίος απουσίαζε από την κατοικία του στο χωριό, από την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, από την αυτοψία που διενήργησαν στη σκηνή οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, δεν ξεκαθάρισαν τα αίτια θανάτου του νεαρού.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού ο 26χρονος που αγνοείτο στη Λεμεσό

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι ανακριτές αναμένουν τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του θανάτου του.

Το πότε θα γίνει η νεκροτομή δεν έχει οριστεί ακόμη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης για κορωνοϊό επί της σωρού.

Το πρωί, βάσει πληροφοριών και με την αξιοποίηση drone, εντοπίστηκε αρχικά ένα παπούτσι που αναγνωρίστηκε από συγγενικό πρόσωπο ότι ανήκε στον 26χρονο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε τελικά η σωρός του 26χρονου.

Όπως είχε αναφέρει η αδελφή του 26χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα», η τελευταία φορά που θεάθηκε από πλευράς της οικογένειάς του ,ήταν στον Άγιο Γεώργιο, όπου είχε μεταβεί ο πατέρας του στην οικία που διαμένει.

Όπως είπε η ίδια, το σπίτι στο οποίο διέμενε ο νεαρός βρέθηκε ανοιχτό, τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν έξω, πάνω στο τραπέζι, δηλαδή τα τσιγάρα του, ο καφές του, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν εκεί σταθμευμένο.

Η Πολιτική Άμυνα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, ανευρέθηκε νεκρός ο 26χρονος στην κοίτη ποταμού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου. Προσθέτει πως η ανεύρεση έγινε από Τμήματα της Ομάδας Διάσωσης (Λεμεσού, Λευκωσίας και Αμμοχώστου) της Πολιτικής Άμυνας, που επιχείρησαν στην περιοχή, υποστηριζόμενα από Ομάδα Drones της Πολιτικής Άμυνας.