Οι “γαλαζοκίτιρνοι” κέρδισαν στο Καζακστάν την Καϊσάρ με 4-1 και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Lobjanindze, όμως ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τους Ντε Βινσέντι (15’) και Ανουάρ (25’). Αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βάση της συνολικής εμφάνισης των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “γαλαζοκίτρινοι” συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και σκόραραν ακόμη δύο γκολ με τους Αντζίλι (48’) και Ντε Βινσέντι 90+4′).

Ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Ολίμπια Λουμπλιάνα Σλοβενίας – Ζρίνσκι Βοσνίας, που αγωνίζονται απόψε στις 19:30.

Ενδεκάδες:

ΚαϊσάρZarutski, Amirseitov (89΄ Kashken), Βitang, Graf, Marochkin, Kairov, Narzildayev (58΄ Stanisavljevic), Tagybergen (85΄ Gurman), Fedin, Lobjanindze, Kolev

Στον πάγκο: Ιslamkulov, Altayev, Fortes, Reginaldo

ΑΠΟΕΛΣίλβα, Σάντος, Σιέλης, Ενσούε, Γουήλερ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης (46΄ Ατζίλι), Ντονγκαλά (Νούχιου), Μπεν Σαχάρ (58΄ Τάμαρι)

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Λουντέμο,  Ζεράλδες, Μερκής

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.