Κυρίαρχο θέμα στην επικαιρότητα σήμερα παραμένει η υπό διερεύνηση υπόθεση κακοποίησης και παραμέλησης του 19μηνου νηπίου από τους γονείς του, οι οποίοι θα παρουσιαστούν και σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, με αίτημα της Αστυνομίας την έκδοση διαταγμάτων προφυλάκισής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο ύποπτοι έδωσαν κατάθεση στους ανακριτές. Η μητέρα αρνήθηκε ότι κακοποιούσε το παιδί της, ισχυριζόμενη πως οι μώλωπες στο σώμα του προκλήθηκαν από πτώση, ενώ ο πατέρας του υποστήριξε πως έχει να δει το παιδί του εδώ και έναν μήνα.

To παιδάκι νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου και τον χειρισμό της υπόθεσής του ανέλαβε το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.