Χωρίς ταλαιπωρία έφθασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας χθες, κατά την πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης επαναλειτουργίας των αεροδρομίων, ταξιδιώτες από Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, συνολικά 11 πτήσεις αφίχθηκαν χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας 1.304 επιβάτες από χώρες της Κατηγορίας Α.

Διενεργήθηκαν 297 δειγματοληψίες σε επιβάτες, διαδικασία που θα συνεχιστεί και σήμερα.

Σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να φτάσουν 13 πτήσεις από Σόφια, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Βιέννη.

Επίσης, είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν 12 πτήσεις για Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισραήλ και Αυστρία.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες που αφικνούνται στην Κύπρο από χώρες της Κατηγορίας Α’, δεν απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εργαστηριακού ελέγχου. Για επιβάτες προερχόμενους από τις χώρες της Κατηγορίας Β, απαιτείται η διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου από αναγνωρισμένο εργαστήριο, κατά τις τελευταίες τουλάχιστον 72 ώρες προ της αναχώρησής τους, που να αποδεικνύει αρνητικό PCR για COVID-19.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.