Στην Κύπρο, βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς και το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη .
Στο επίκεντρο των συνομιλιών ηταν οι διμερείς σχέσεις, οι εξελίξεις στην περιοχή, ο ανθρωπιστικός ρόλος της Κύπρου και ο θαλάσσιος διάδρομος «Αμάλθεια» για την παροχή βοήθειας στη Γάζα. Ο Μαχμούτ Αμπάς ζήτησε τη συνδρομή της Κύπρου και του Προέδρου Χριστοδουλίδη ούτως ώστε όταν σχηματιστεί Ισραηλινή κυβέρνηση να βοηθήσει στο θέμα των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.
Αναφέρθηκε επίσης τις στενές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Παλαιστίνης.
Ακολούθησε γεύμα εργασίας στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, του κυβερνητικού εκπροσώπου και του επικεφαλής του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.