Οι ραγδαίες βροχές που πέφτουν κατά διαστήματα σε πολλές περιοχές, επηρεάζουν σοβαρά την κυκλοφορία σε σημεία του αυτοκινητόδρομου και σε άλλους δρόμους. Καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν γύρω στις 2.30 το απόγευμα, επηρέαζαν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ των περιοχών Τσερίου – Πέρα Χωρίου Νήσου και Κόρνου.
Λόγω των βροχών, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη, ενώ σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου υπάρχει ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.