Ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας, δεν θέλησε σήμερα να τοποθετηθεί επί του περιεχομένου του πορίσματος για την πυρκαγιά στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, σημειώνοντας πως το έχει μελετήσει σχεδόν ολόκληρο και θα ολοκληρώσει την ανάγνωσή του μέχρι τη Δευτέρα, δίνοντας, όπως ανέφερε, μεγάλη προσοχή.
Σε σημερινές του δηλώσεις υπενθύμισε πως το πόρισμα του το παρέδωσε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς την περασμένη Παρασκευή.
Επεσήμανε πως παρόλο που το έχει μελετήσει σχεδόν ολόκληρο δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο επί του θέματος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η ποινική ανάκριση από μέρους της Αστυνομίας.
Ως εκ τούτου, συνέχισε, θα πρέπει να αναμένεται η ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας, που θα κοινοποιηθεί στη συνέχεια στη Νομική Υπηρεσία.

