Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας με θύμα 23χρονο, η οποία διαπράχθηκε στις 4 σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 23χρονος περπατούσε σε δρόμο της Αγίας Νάπας, δέχτηκε επίθεση από δύο άγνωστα του πρόσωπα.

Οι δύο δράστες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο και στη συνέχεια να του κλέψουν την τσάντα και το χρηματικό πόσο των 430 ευρώ. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.