Τηλεφωνική επικοινωνία που διήρκησε 90 λεπτά είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με την Ουκρανία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης στον πόλεμο της Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο σύμβουλος της ρωσικής προεδρίας Γιούρι Ουσακόφ.

Η συζήτηση ήταν «αρκετά εποικοδομητική», είπε ο Ουσακόφ τονίζοντας πως η Μόσχα επιδιώκει «μια πολιτική-διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης.

Νωρίτερα, χθες το βράδυ, το Κίεβο ανακοίνωνε ότι ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε επίσης τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.