Ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων επέβαλε, σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, στον 42χρονο που επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα δικηγόρο της Δημοκρατίας, στις 3 Απριλίου, εντός της αίθουσας του δικαστηρίου.
Το περιστατικό συνέβη κατά την αποχώρηση του 42χρονου από την αίθουσα του δικαστηρίου, με τη συνοδεία της Αστυνομίας και αφού προηγουμένως είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, για υπόθεση που αφορούσε αρπαγή γυναίκας με σκοπό τον άδικο περιορισμό, της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και της άσκησης ψυχολογικής βίας.
Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού διέταξε όπως η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών που επιβλήθηκε σήμερα στον καταδικασθέντα για τον τραυματισμό της εκπροσώπου του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, εκτιθεί μετά από την έκτιση της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί για τα προηγούμενα αδικήματα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.