Στην υλοποίηση παρεμβάσεων με πασαλάκια και παρόδιους χώρους στάθμευσης για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού προχωρά ο Δήμος Λεμεσού, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννη Αρμεύτη στο Κανάλι 6.

Ο κ. Αρμεύτης ανέφερε ότι μετά τις παρεμβάσεις με πασαλάκια έξω από το Marios Snacks στην Αγίας Ζώνης, ο Δήμος προχωρεί στην εφαρμογή αντίστοιχων αποφάσεων και σε άλλα υποστατικά που εξυπηρετούν πελάτες τους σε κύριους οδικούς άξονες της πόλης, όπως η οδός Πάφου, η λεωφόρος 1ης Απριλίου και η οδός Πέτρου Τσίρου.

Όπως εξήγησε, στόχος είναι η συνολική αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν την ασφάλεια του κοινού και την ομαλή διακίνηση πεζών και οχημάτων.

Παράλληλα με την τοποθέτηση πασαλακίων, έχουν εξασφαλιστεί χώροι για δημιουργία παρόδιων θέσεων στάθμευσης χωρίς να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού σημείωσε ότι η καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων οφείλεται στη διαδικασία εξασφάλισης όλων των απαραίτητων εγκρίσεων από τον Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Αρμεύτη, τα έργα αναμένεται να εκτελεστούν μέσα στον επόμενο μήνα ή μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.