Δήλωση 34 σελίδων, υποστηριζόμενη από 137 τεκμήρια σε ηλεκτρονική μορφή, αναφέρει ότι έδωσε στην Αστυνομία ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, ο οποίος προσήλθε νωρίς το απόγευμα στο ΤΑΕ Αρχηγείου, προσκομίζοντας φάκελο με στοιχεία προς υποστήριξη των καταγγελιών, στις οποίες είχε προβεί τις προηγούμενες ημέρες με αναρτήσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτησή του στο “Χ” ο κ. Δρουσιώτης σημειώνει, επίσης, ότι αντίγραφο της δήλωσης απέστειλε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για να έχει ιδίαν γνώση και να μπορέσει να πάρει τις αποφάσεις που απαιτούνται», όπως αναφέρει. Υπογραμμίζει, εξάλλου, ως «επιτακτική ανάγκη» το Υπουργικό Συμβούλιο να διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές, υπεράνω υποψίας.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την παρουσία του κ. Δρουσιώτη στο ΤΑΕ Αρχηγείου, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Βύρωνας Βύρωνος, είπε ότι δεν έχει λάβει ακόμα λεπτομερή ενημέρωση για τα στοιχεία που παρουσίασε. Σε ερώτηση αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των Αρχών με τον κ. Δρουσιώτη, απάντησε ότι η διερεύνηση θα συνεχιστεί και εάν κριθεί αναγκαίο θα έχουν επικοινωνία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.