Πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη η πρώτη πτήση επαναπατρισμού από Ντουμπάϊ, αναμένεται ότι θα μεταφέρει στην Κύπρο 180 άτομα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αεροσκάφος της Cyprus Airways απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 7:30 το πρωί και αναμενόταν να προσγειωθεί στο Ντουμπάι στις 11:45 (ώρα Κύπρου).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος Airbus A320-214 αναμένεται να μεταφέρει στην Κύπρο 180 άτομα αργά το απόγευμα.

Στο Ντουμπάι υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 700 Κύπριοι και οι εκτιμήσεις των αρμοδίων είναι ότι θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο πτήσεις επαναπατρισμού τις επόμενες ημέρες, αναφερεται.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.