Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητα της Υπηρεσίας Θήρας στη 1.25 μετά τα μεσάνυκτα, ενώ αυτά βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές σε τρία οχήματα της Υπηρεσίας Θήρας, από τα οποία το ένα είναι Πυροσβεστικό Όχημα.

Η σκηνή αποκλείστηκε για να γίνουν εξετάσεις το πρωί, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.