Ανανεώθηκε, το πρωί για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα προσωποκράτησης των πέντε υπόπτων για την υπόθεση φόνου της 30χρονηςΒίκτορι Θόμπσον , από τη Νιγηρία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα, τα ξημερώματα της Κυριακής, 9 Νοεμβρίου, στη Λεμεσό.
Πρόκειται για δύο 24χρονες, μια 35χρονη, έναν 30χρονο και μια 31χρονη, όλοι από τη Νιγηρία
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, από τις ανακρίσεις των υπόπτων φαίνεται ότι το θύμα, μεταξύ άλλων, δέχθηκε κτυπήματα από την 35χρονη με σκουπόξυλο, που εντοπίστηκε σπασμένο στη σκηνή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό διήρκησε γύρω στις δύο ώρες.
Πέραν από τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των πέντε, όπως φόνος εκ προμελέτης και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ο αστυνομικός ανακριτής ανέφερε πως αναμένεται από τη Νομική Υπηρεσία να εξετάσει κατά πόσο προκύπτει και το αδίκημα της διατήρησης οίκου ανοχής, ώστε να συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.