Για το 45% των ανακλήσεων οχημάτων για τους προβληματικούς αερόσακους Takata, έχει υλοποιηθεί η αλλαγή αερόσακου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Γιώργος Λουκά.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 81.060 οχήματα προς ανάκληση σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία – παραμένουν περίπου 37.000 οχήματα για αντικατάσταση των αερόσακων τους, ενώ άλλες 8.000 δεν κυκλοφορούν.

Ο Διευθυντής του ΤΟΜ κάλεσε το κοινό που δεν έχει απευθυνθεί μέχρι σήμερα στις αντιπροσωπείες, να προχωρήσει να κλείσει άμεσα ραντεβού υπενθυμίζοντας ότι το χρονικό περιθώριο που έχει τεθεί για την αντικατάσταση του αερόσακου, βάσει διατάγματος, λήγει στις 3 Οκτωβρίου.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.