Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 54χρονος στην Πάφο, από τον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου αποσπάστηκαν παράνομα 1.605 ευρώ.

Ο 54χρονος κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία Πάφου ότι την ίδια μέρα έλαβε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον προέτρεπε να πληρώσει εξώδικο πρόστιμο.

Ο ίδιος ακολούθησε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που περιλαμβανόταν στο μήνυμα και προχώρησε σε πληρωμή 30 ευρώ, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για πραγματικό εξώδικο.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι από τον τραπεζικό του λογαριασμό είχε γίνει παράνομα πληρωμή ύψους 1.605 ευρώ σε άλλο λογαριασμό, οπότε αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.