
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10 και 30 χθες βράδυ στη διασταύρωση των λεωφόρων Ομονοίας και Πάφου στη Λεμεσό, στο οποίο ενεπλάκησαν ιδιωτικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό ποδήλατο και από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα.
Όπως δήλωσε από τη σκηνή ο αναπληρωτής υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς τα στοιχεία του άτυχου ποδηλάτη δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά.
Ανέφερε ακόμη πως διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό του αυτοκινήτου με αρνητική ένδειξη, ωστόσο βρέθηκε θετικός σε προκαταρτικό έλεγχο για ναρκωτικά.
Θα σταλούν τα δείγματα στο κρατικό χημείο για περαιτέρω ανάλυση, ώστε να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα.
Ο κ. Κκαφάς ανέφερε ακόμη πως θα γίνουν εξετάσεις με το πρώτο φως της μέρας, σχετικά με κλειστά κυκλώματα και για αναζήτηση περαιτέρω μαρτυρίας.