
Στην σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά που προσπάθησε να διαφύγει και έριξε στο έδαφος ένα χάρτινο ποτήρι στο οποίο εντοπίστηκε ένα σακουλάκι με ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου, ενώ δίπλα από το ποτήρι βρισκόταν μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και δύο σακουλάκια που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 13 γραμμαρίων περίπου και κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων περίπου.
Στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €450.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκε επίσης 36χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα σακουλάκι με μικροποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ο 28χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων.