Πραγματοποιείται σήμερα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11 και 30 το πρωί από τον παραλιακό δρόμο, στα φώτα τροχαίας του Δημοσίου Κήπου, με κατεύθυνση προς το παλιό Λιμάνι, και θα καταλήξει στο χώρο στάθμευσης του Μόλου που βρίσκεται κάτω από την καφετέρια “Red”.
Της παρέλασης θα προπορεύεται ο Βασιλιάς του Χαρτοπόλεμου με το εντυπωσιακό του άρμα και τους ξυλοπόδαρους.
Συμμετέχουν οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων οδηγών και οι Μαζορέττες Λεμεσού.
Εξάλλου στις 4 το απόγευμα η χορωδία της Μαρίας Διαμαντίδου και η μαντολινάτα της Γεωργίας Κόμπου τραγουδούν στην οδό Αγίου Ανδρέου με κατάληξη την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού.
Στις 5 και 30 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη έκθεση έργων τέχνης του κουβανού καλλιτέχνη Yohy Suarez.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Στις 6 και 30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Κανταδόρων έξω από το Πέραμα.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή της ομάδας, Γιώργο Γιωργαλλέτο και στην διάρκεια της θα τιμηθούν για την προσφορά τους στους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου, παλιοί κανταδόροι.
Στις 8 και 30 το βράδυ στον Χαρουπόμυλο Λανίτη θα παρουσιαστεί η παράσταση «Samba- Λαϊκό» με τους Κατερίνα Παράσχου, Δημήτρη Μεσημέρι, Φρειδερίκη Τομπάζου και 5μελές σχήμα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη αλλά είναι απαραίτητη η εξασφάλιση προσκλήσεων μέσω της Ticketmaster στο www.ticketmaster.cy.