«Δε θέλουμε να αναγκάζουμε τους άλλους να βάλλουν εμβόλια, αν θέλουν εκείνοι να το κάνουν. Όπως κι εσείς είστε δαμέ και έχετε ούλλοι τα κινητά σας, εν θέλουμε να σας αναγκάσουμε τώρα που είστε στη δουλειά να μεν έχετε τηλέφωνα, έτσι και οι μιτσιοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας «τώρα που άνοιξαν τα αυτιά της», κατά τα λεγόμενά του, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ζητήσει ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας με αφορμή την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ο ίδιος έκανε λόγο για «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», παρομοιάζοντας την τροποποίηση του κανονισμού με την περίοδο της πανδημίας.
Παρότι συμφωνεί με τον περιορισμό του χρόνου ενασχόλησης με τα κινητά, κατά τον ίδιο, η απαγόρευση θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. «Οι μαθητές δεν είναι χαρούμενοι στα σχολεία, δεν περνούν καλά», προσέθεσε, διαπιστώνοντας απάθεια εκ μέρους των αρμοδίων.