Στην Κύπρο έφθασε χθες το βράδυ η 4η παρτίδα με περίπου 7 τόνους εξοπλισμό και αναλώσιμα από την Κίνα, που θα συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κύπρος για την καταπολέμηση του ιού SARS-CoV-2.

Μέρος της παρτίδας αποτελεί δωρεά και αφορά 140 οθόνες παρακολούθησης ασθενών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στη νέα παραλαβή περιλαμβάνονται ακόμη χειρουργικές μάσκες, swaps για τη δειγματοληψία και ολόσωμες προστατευτικές στολές. Θα μεταφερθούν άμεσα για χρήση από τους επαγγελματίες υγείας.

Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Aegean Airlines και την εταιρεία ΕΛΠΕ που ήταν χορηγοί και της 4ης πτήσης για τη μεταφορά του εξοπλισμού στην Κύπρο.

 

φωτο: Σταύρος Ιωαννίδης/ΓΤΠ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.