Στη σύλληψη δύο νεαρών ηλικίας 19 και 21 ετών προχώρησε η αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με υπόθεση που αφορά ρατσιστική επίθεση και ληστεία εις βάρος δύο διανομέων φαγητού από την Ινδία. Η επίθεση συνέβη χθες βράδυ, οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, επ΄πιθεσης και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου για το Ρατσισμό.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη μισή ώρα πριν από τα μεσάνυκτα  σε περιοχή στα Πολεμίδια. Συγκεκριμένα, δύο νεαροί Ινδοί που εργάζονται ως διανομείς φαγητού, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 15 νεαρά πρόσωπα τα οποία τους κτύπησαν και τους λήστεψαν. Οι δράστες τους άρπαξαν χρηματικό ποσό τρακοσίων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και κτυπήματα, στο πρόσωπο και το σώμα. Ένας εκ των δύο φέρει κατάγματα μύτης, έτσι κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία. 

Από τις έρευνες της αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 19 και 21 ετών. Οι νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.