40ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 27 ΣεπτέμβριοςΣεπ 2024 20:00 - 29 ΣεπτέμβριοςΣεπ 2024 00:00

Φεστιβάλ

Με τρεις συναυλίες από τις Ελληνίδες ερμηνεύτριες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώτα Νέγκα, ο Δήμος Αγίας Νάπας γιορτάζει φέτος τα 40χρονα του Διεθνούς Φεστιβάλ του, το οποίο πραγματοποιείται από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας.

Η αρχή θα γίνει με τη συναυλία της Γιώτας Νέγκα «Αφιερώματα», όπου η ερμηνεύτρια μαζί με 7μελές Σχήμα και τους δύο Κύπριους ερμηνευτές Πάρη Παράσχο και Λευτέρη Πιτσιλλίδη, θα κάνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι με αφιερώματα σε συνθέτες και στιχουργούς από τη χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς να παραλείψει προσωπικές επιτυχίες της που αγαπήθηκαν από το κοινό. Οι ενορχηστρώσεις και η μουσική επιμέλεια ανήκουν στον ΄Αδμητο Πιτσιλλίδη.

Ακολουθεί το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ, η συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, έχοντας δίπλα της μια ομάδα από εξαίρετους μουσικούς, με αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Το 40o Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας θα ρίξει αυλαία την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν την μουσική μας περιουσία: τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και δημιουργών, κλασικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική συναυλιακή πρόταση.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org