Δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση στη ψεσινή έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού ωστόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης ανέφερε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πλειστοί εκ των οποίων ζήτησαν να ψηφίσουν επί του θέματος και τους καταστηματάρχες της Νίκου και Δέσποινας Παττίχη που παρακολουθούσαν τη συνεδρία, πως θα διαμηνύσει σήμερα στη βουλή ότι οι λεωφορειολωρίδες που έχουν προκηρυχθεί δεν γίνονται αποδεκτές ως έχουν.

Ανέφερε δε, πως ο Υπουργός Μεταφορών έδωσε 2 εβδομάδες παράταση στο διαγωνισμό που προκηρύχθηκε για τις λεωφορειολωρίδες.

Αναφορικά με την πρόταση Αρμεύτη για park and ride στο παλιό νοσοκομείο, ο μελετητής του Frederick υποστήριξε πως μπορεί να επωφεληθεί το ΤΕΠΑΚ με τη δημιουργία εκπαιδευτικού και συγκοινωνιακού κόμβου τον οποίο να σχεδιάσουν μαζί πανεπιστήμιο και Δήμος και ακόμη και να βραβευτούν γι’ αυτόν.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος διευκρίνισε πως πρόκειται για πρόταση στο χαρτί την οποία επιθυμεί να συζητήσει με το ΤΕΠΑΚ όμως αν δεν το επιθυμεί το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να το υποχρεώσει να κάνει κάτι τέτοιο δεδομένου και ότι η γη δεν ανήκει στο Δήμο.