Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την αποχώρηση των  οπαδών από το γήπεδο Άλφα Μεγα όπου θα διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Απόλλωνα – ΑΕΛ. Αστυνομικοί τραυματίστηκαν, προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα. Το ντέρπι δεν ξεκίνησε ποτέ.  

Μετά την αναβολή του αγώνα, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο οπαδοί επιδόθηκαν σε πετροβολισμό των μελών της αστυνομίας με πέτρες και μολότοφ έ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Προκάλεσαν επίσης ζημιές σε άγνωστο ακόμη αριθμό αυτοκινήτων.

Οι χούλιγκαν έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Αριθμός οπαδών της ΑΕΛ προκάλε μικρής έντασης επεισόδια στην είσοδο του γηπέδου με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.  Συνεπεία αυτού ήταν οπαδοί να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο,   με αποτέλεσμα η Αστυνομία, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης, να ζητήσει την έξοδο όλων των φιλάθλων της ομάδας για επανέλεγχο.

Δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι στη Λεμεσό

Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Λεμεσού όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου Άλφαμεγα.

Αν και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ αποχώρησαν για επανέλεγχο μετά από αίτημα της Αστυνομία, όταν επανήλθαν στις κερκίδες,  ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα.

O αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ δεν μπορούσε να διεξαχθεί με ασφάλεια ανέφερε σε δηλώσεις του  ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου μιλώντας στην Cytavision.

«Ως Αστυνομία είχαμε παρακολουθήσει τι γινόταν έξω από το γήπεδο. Είχε φωτιές ανευρέθηκε μολότοφ και πυρσοί πριν την έναρξη. Είχαν οι οπαδοί της ΑΕΛ μπει στις κερκίδες χωρίς έλεγχο, ρίχνοντας σπρέι σε αστυνομικούς και επιτηρητές. Θέλοντας να προβούμε στον κατάλληλο έλεγχο και έρευνες ζητήσαμε να βγουν όλοι έξω να γίνει έλεγχος και να μπουν ξανά, δυστυχώς αυτό κράτησε μέχρι τις 8. Παρά το γεγονός ότι αρχικά βγήκαν έξω κάποιοι, μερίδα δεν πέρασε από έλεγχο και επέστρεψε πίσω είπαμε στον παρατηρητή ως αστυνομία ότι αυτός ο αγώνας δεν μπορούσε να γίνει με ασφάλεια

Χωρίς προβλήματα η πορεία

Εκοντάδες ήταν οι  οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, που συμμετείχαν στην πορεία  διαμαρτυρίας για την Κάρτα Φιλάθλου, στη Λεμεσό. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από πλευράς αστυνομίας, οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν σε σημείο στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη και ακολούθως πορεύτηκαν μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Παρέμειναν εκεί λίγα λεπτά, φώναξαν συνθήματα και ακολούθως αποχώρησαν χωρίς μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα..