8ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος από την Πράσινη Ασπίδα 25 ΑύγουστοςΑυγ 2024 13:00 - 18:00

Φεστιβάλ

Πραγματοποιείται την Κυριακή, 25 Αυγούστου, στον εκδρομικό χώρο του Φράγματος Ξυλιάτου, στη Λευκωσία, το 8ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος της Πράσινης Ασπίδας.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ αναπτύσσονται διάφορες δράσεις όπως ,πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης, Θεατρικό αργαστήρι, Μαραθώνιος Δρόμος 5χιλ..ποδηλασία, βραβεύσεις αειφόρων σχολείων και παρουσίαση των έργων παιδιών, που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς της Πράσινης Ασπίδας, Χοροί από τον χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ προσφέρεται και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και τραγούδια Κυπρίων καλλιτεχνών.

Ακόμα φυτεύονται σπόροι από παιδιά σε γλαστράκια τα οποία παίρνουν στα σπίτια τους και αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους ενώ το κοινό έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από περίπτερα που στήνονται για τον σκοπό αυτό για διάφορα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος από το τμήμα δασών, την Πράσινη Ασπίδα, τον οργανισμό Νεολαίας και άλλους οργανισμούς, σημειώνεται.

Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 10 το πρωί με πεζοπορία, ποδηλασία και μαραθώνιο δρόμο. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκινά στη 1:00 μ.μ με τραγούδι , χορό, θέατρο, παιχνίδια, δραστηριότητες για παιδιά, εκπλήξεις.

Επιπλέον θα προσφέρεται φαγητό σε όλους τους παρευρισκομένους με την υιοθεσία ενός δενδρυλλίου αξίας 3ευρώ ανά άτομο για τη στήριξη του προγράμματος δεντροφυτεύσεων του You Reforest Cyprus.

Eίσοδος: 5 ευρώ ανά άτομο

Για συμμετοχή στην πεζοπορία: https://forms.gle/xMzBGfUBJSsYoYPeA
Για συμμετοχή στην ποδηλασία: https://forms.gle/ePup4XpRBSKT4NrD7

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org