Διεθνές Φεστιβάλ Αnimation Κύπρου «Όψεις του Κόσμου» 09 ΑύγουστοςΑυγ 2024 00:00 - 12 ΑύγουστοςΑυγ 2024 00:00Σαλαμιού, Πάφος

Φεστιβάλ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αnimation Κύπρου «Όψεις του Κόσμου», φιλοξενείται από τις 09 μέχρι τις 12 Αυγούστου, στην Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, περιλαμβάνει ταινίες που έχουν διακριθεί σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, πλάι σε κυπριακές ταινίες και παράλληλες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν εκθέσεις, συναυλίες και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Οι επιμελητές Γιώργος Τσαγγάρης και Gerben Schermer (Ολλανδία) επέλεξαν 33 ταινίες από 14 χώρες στο διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα, ανάμεσα σε περισσότερες από 800 υποβολές από κάθε γωνιά του πλανήτη, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ υποβολών.

Η επιμέλεια του προγράμματος έχει ως διαχρονικό στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου την διεθνή καλλιτεχνική πρωτοπορία αλλά και παράλληλα να το καλλιεργήσει, μέσα από ταινίες που χαρακτηρίζονται από οικουμενικότητα και ανθρωποκεντρική ματιά αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις παγκόσμιες ανησυχίες των καιρών μας.

Στο παιδικό διαγωνιστικό πρόγραμμα, που είναι αφιερωμένο στο ολοένα και αυξανόμενο παιδικό κοινό του φεστιβάλ, επιλέγησαν 14 διεθνείς ταινίες από 7 διαφορετικές χώρες. Την καλύτερη ταινία στο παιδικό διαγωνιστικό πρόγραμμα θα κληθεί να επιλέξει πενταμελής νεαρή κριτική επιτροπή που αποτελείται από μαθητές σχολείου.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Location

Σαλαμιού, Πάφος

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org