Τεκμήρια που θεωρούνται σημαντικά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης εντόπισαν οι ανακριτές σε σχέση με τη στυγερή διπλή δολοφονία δύο αντρων στο Ληστόβουνο της Λεμεσού. Οι ανακριτές ερεύνησαν σήμερα ξανά την περιοχή όπου βρέθηκαν οι απανθρακωμένες σοροί, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Στις έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν  και  μέλη της ΥΠΕΓΕ, επεκτάθηκαν σε απόσταση περί των 7 χιλιομέτρων αναζητώντας στοιχεία και τεκμήρια για την εκτέλεση του 38χρονου Ανδρέα Κουζούπη και του αλλοδαπού φίλου του. Στην περιοχή Λίμνες, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν σημαντικά τεκμήρια τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Εικάζεται ότι ενδεχομένως να έχουν εντοπιστεί τα φυσίγγια των φονικών όπλων.  Εξασφαλίστηκαν επίσης εικόνες κλειστών κυκλωμάτων υποστατικών της περιοχής που θεωρούνται σημαντικά για την έκβαση της υπόθεσης. 

«Σήμερα, από το πρωί, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και μαρτυριών μέλη της ανακριτικής ομάδας καθώς και της ΥΠΕΓΕ προχώρησαν σε έρευνες σε ανοικτή περιοχή έδαφος του χωριού Αρακαπά στην περιοχή Λίμνες. Έχουν εντοπιστεί και παραληφθεί διάφορα τεκμήρια για σκοπούς επιστημονικών εξετάσεων»  ανέφερε σε δηλώσεις του  ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.