Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις  στην υπόθεσης της διπλής δολοφονίας στο Ληστόβουνο. Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων έδειξαν ότι μια από τις απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν στο καμένο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ανήκει στον Ανδρέα Κουζουπή 38 ετών, κάτοικο Αρακαπά. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 19 και 23 ετών.

Το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν οικείου του Κουζαπή κατήγγειλαν την εξαφάνιση του χθες βράδυ. Το γεγονός ότι το θύμα κατείχε αυτοκίνητο που ομοιάζει με αυτό στο οποίο εντοπίστηκαν απανθρακωμένες οι σοροί, κίνησε το ενδιαφέρον των ανακριτών. Μέσω των κλειστών κυκλωμάτων υποστατικών στα χωριά Αρακαπάς και Επταγώνια και αξιολογώντας μαρτυρίες, οι ανακριτές κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες σημαντικές για την υπόθεση.

Η σορός του Κουζαπή ταυτοποίηση το απόγευμα και η αστυνομία προέβη στη σύλληψη δύο νεαρών  ηλικίας 19 και 23 ετών. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν στη βάση στοιχείων που προέκυψαν εναντίον τους. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Είναι άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον του Κουζουπή. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Η δεύτερη σορός εκτιμάται ότι ανήκει σε αλλοδαπό, φίλο του Κουζαπή, αναμένονται ωστόσο τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων για να ταυτοποιηθεί. Μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα ελατήρια της στυγερής δολοφονίας.