Πληροφορία για πρόσωπο που ενδεχομένως να μην επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του έχει ενώπιον της η Αστυνομία, η οποία διερευνά το κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση των απανθρακωμένων πτωμάτων που εντοπίστηκαν μέσα σε καμένο όχημα στην περιοχή Ληστόβουνου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, πρόκειται για πληροφορία η οποία αξιολογείται. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου «Γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάποια από τις δύο σορούς έχει σχέση με αυτό το άτομο».

Για την αναγνώριση των δύο θυμάτων έχουν ήδη σταλεί δείγματα για τις απαραίτητες εξετάσεις DNA, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, που διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν μέσα σε καμένο όχημα στην περιοχή Κελλακίου της Λεμεσού. Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε επί των δύο σορών, κατέδειξε ίχνη από πυροβολισμούς στο κεφάλι των θυμάτων, με την Αστυνομία να έχει επικεντρωθεί πλέον σε υπόθεση διπλού φονικού.

Συγκεκριμένα, ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος και διενήργησε τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών, διαπίστωσε ότι ο θάνατος των δύο αντρών προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα κυνηγετικό.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, εντοπίστηκαν κάποια σφαιρίδια στην περιοχή της κεφαλής και των δύο σορών.

Να σημειωθεί ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν η σοροί, η ταυτοποίηση δεν έχει γίνει ακόμη δυνατή, γι’ αυτό και αναμένεται το αποτέλεσμα μέσω του DNA, από διάφορα τεκμήρια που παραλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής.