Προς κάθε κατεύθυνση κινούνται οι εξετάσεις των μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό δύο απανθρακωμένων σορών σε όχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τις Αρχές να προχωρούν σε σύσταση ανακριτικής ομάδας.

Σε δηλώσεις του νωρίς το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση υποδεικνύοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί να διευκρινιστεί κατά πόσο υπάρχει εγκληματική ενέργεια ή οποιοδήποτε άλλο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε δεν προέκυψαν στοιχεία, μαρτυρίες, ή εξασφαλίστηκαν τεκμήρια που να βοηθούν την Αστυνομία στο έργο αναγνώρισης των θυμάτων, ούτε ακόμη επαρκή στοιχεία για το αυτοκίνητο, πέραν του ότι πως πρόκειται για ένα ΟΠΕΛ Άστρα. Περισσότερα στοιχεία για το όχημα αναμένεται να προκύψουν από τον εντοπισμό του αριθμού πλαισίου του. Όσο για την ταυτότητα των θυμάτων και τα ακριβή αίτια του θανάτου τους, αυτά αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στις 230 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις πρώτες έρευνες στην σκηνή φαίνεται πως οι απανθρακωμένες σοροί να ανήκουν σε άντρες, με την μία να έχει βρεθεί στην θέση του συνοδηγού και την άλλη στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Αναφορικά με την πιθανότητα ο θάνατος των δυο προσώπων να οφείλεται σε τροχαίο, αφού το αυτοκίνητο βρέθηκε α -κινητοποιημένο και καμένο μετά την πρόσκρουση του σε δέντρο, θεωρείται απομακρυσμένη. Τόσο η σχετική ομαλότητα τους εδάφους που κινήθηκε το όχημα και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν οποιαδήποτε ίχνη πέδησης, που θα επιχειρούσε ο οδηγός του, απομακρύνουν το ενδεχόμενου του σοβαρού τροχαίου.

Υπό τις προαναφερόμενες συνθήκες και καταστάσεις, αναμένεται πως φως στην μυστηριώδη υπόθεση μπορεί να ρίξει η νεκροψία, και να βοηθήσει στο έργο διερεύνησης από την Αστυνομία.

Πάντως μέχρι στιγμής -όπως πληροφορηθήκαμε- δεν επικοινώνησε κανείς με τις Αρχές για να αναφέρει ελλείποντα πρόσωπα.