Με στόχο να μπει στον τελικό του σύνθετου ατομικού, ο Κύπριος πρωταθλητής Ευρώπης, Μάριος Γεωργίου, είναι ο πρώτος αθλητής της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Παρίσι, που θα ριχτεί στη μάχη αφού σήμερα Σάββατο, στο Bercy Arena, ξεκινούν τα αγωνίσματα της Ενόργανης Γυμναστικής.

Ο αγώνας για τον Κύπριο πρωταθλητή Ευρώπης κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικός, αφού μέσω του προκριματικού θα διεκδικήσει την πρόκριση του στην τελική 24άδα του Σύνθετου (31/7), αλλά και να προκριθεί στους τελικούς των έξι ατομικών οργάνων (3, 4 & 5/8), που μπαίνουν οι οκτώ καλύτεροι.

Ο Μάριος Γεωργίου, δηλώνει πανέτοιμος για τον αγώνα και όπως είπε ο προπονητής του, Παναγιώτης Πετρίδης, ο Μάριος είναι αρκετά έμπειρος και μπορεί να το διαχειριστεί. «Στοχεύουμε σίγουρα στον τελικό του σύνθετου και από εκεί και πέρα οι τελικοί των οργάνων θα εξαρτηθούν από λεπτομέρειες», σημείωσε.

Ο Μάριος Γεωργίου θα αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο στο β΄γκρουπ και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 τοπική ώρα (16:30 ώρα Κύπρου), και θα αγωνιστεί κατά σειρά στο Έδαφος, Πλάγιο Ίππο, Κρίκους, Άλμα, Δίζυγο και Μονόζυγο.

Την προσπάθεια του Κύπριου πρωταθλητή Ευρώπης θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς και όλα τα μέλη της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Παρίσι 2024.

Με μια καλή εμφάνιση, ο Μάριος Γεωργίου μπορεί να πετύχει το στόχο του και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η «Team Cyprus» του εύχονται καλή επιτυχία.

 

πηγή ΚΥΠΕ