Μια πρωτοφανή υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, σε βάρος προσώπου από την αλλοδαπή, που βρέθηκε να κατέχει 125 ηλεκτρικά σκούτερ και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι αστυνομικοί είχαν κληθεί χθες το μεσημέρι να απομακρύνουν ένοικο από κατοικία που θα κατεδαφιζόταν, όπου ο αλλοδαπός παρέμεινε παράνομα.

Με έκπληξη οι αστυνομικοί καταμέτρησαν στο εσωτερικό της κατοικίας τα 125 σκούτερ, εκ των οποίων τα 25 λειτουργούν κανονικά Ο ύποπτος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας αφού δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό των δίκυκλων που κατείχε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.